erhvervslejemaal-hilleroed.dk: Erhvervslejemaal i Helsinge

Erhvervslejemaal i Helsinge

Om Helsinge

Helsinge er en stationsby i Nordsjælland og er hovedsæde for Gribskov Kommune. Indtil 2007 var byen hovedsæde for sin egen kommune, Helsinge Kommune. Byen har både gymnasium, flere supermarkeder samt en række specialbutikker. Tidligere var byen en mindre landsby, der dog havde en kirke og en kro, men især da jernbanen kom til byen i 1897 begyndte byen at udvikle sig og huser i dag knapt 8.000 indbyggere.

 

Værd at se i Helsinge

Helsinge har mange specialbutikker og generelt set et rigt handelsliv, der er et besøg værd, hvis man er i området. Derudover gør Helsinge Kirke, der troner højt på bakken midt i byen, og den tilhørende præstegårdspark Helsinge til en by, der er værd at besøge, hvis man er i området.

 

Helsinges geografi

Helsinge havde i 2011 7.881 indbyggere. Helsinges samlede areal er på 280,00 km2.

Helsinges hovedgade er Vestergade og byens midtpunkt er ved Helsinge Kirke hvor Skolegade, Rundinsvej og Gadekærvej krydser.

 

Links om Helsinge

Helsinge på Wikipedia 

Gribskov Kommune 

Helsinge på VisitNordsjælland 

Kort over Helsinge 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for erhvervslejemål til leje. Søger du ledige erhvervslejemål, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over alle lejemål til erhverv på markedet. Med lidt held har du fundet det erhvervslejemål du søger på fem minutter!