erhvervslejemaal-hilleroed.dk: Erhvervslejemaal i Ullerødbyen

Erhvervslejemaal i Ullerødbyen

Om Ullerødbyen

Ullerødbyen er en helt ny bydel i Hillerød, der fuldt udbygget skal rumme 1.500 boliger samt fritidsinstitutioner, butikker og plejecenter. Hovedvægt i bydelens planlægning er samspil mellem natur og grønne områder og det nye byggeri. Igennem en god infrastruktur og bydelens grønne bymidte, er det sikret at alle nye boliger ligger tæt på naturen uanset placeringen.

 

Værd at besøge i Ullerødbyen

Normalvis er der ikke meget at besøge i helt nybyggede boligområder, men på grund af bydelens fokus på samspil mellem den flotte natur i området og de nye byggerier kan en gåtur i området være en attraktion i sig selv. Flere af boligerne er spektakulære og blandt andet det danske, internationalt anerkendte arkitekthus Henning Larsen Architects har opført boliger i bydelen.

 

Ullerødbyens geografi

Ullerødbyen ligger i det nordvestlige Hillerød og bliver udviklet på et 150 hektar stort område. Bydelen skal rumme 1.500 boliger samt meget andet.

 

Links til Ullerødbyen

Hillerøds kommunes side om Ullerødbyen 

Kort over Ullerødbyen

Dette website er skabt af Danmarks største portal for erhvervslejemål til leje. Søger du ledige erhvervslejemål, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over alle lejemål til erhverv på markedet. Med lidt held har du fundet det erhvervslejemål du søger på fem minutter!

Mere i denne kategori: « Roskilde Sophienborg »