erhvervslejemaal-hilleroed.dk: Erhvervslejemaal i Lillerød (Allerød)

Erhvervslejemaal i Lillerød (Allerød)

Om Lillerød

Lillerød er den største by i Allerød kommune. Byen bliver ofte omtalt som Allerød på grund af blandt andet stationsnavnet, kommunen og Allerød Gymnasium, hvilket dog er faktuelt forkert, da Lillerød er det officielle navn.

 

Værd at se i Lillerød

Lillerød huser blandt andet egnsteatret Mungo Park, opkaldt efter den skotske læge og opdagelsesrejsende Mungo Park. Teatret har vundet flere priser, og blandt andet vundet en Reumert tre gange siden 2005. Teatret vandt desuden Lauritz Fondens visionspris i 2011. Udover teatret har Lillerød en lokal biograf, der drives af frivillig arbejdskraft. Desuden er byen kendt for sine ”Kampvogne forbudt”-skilte, som er opsat grundet byens tætte placering på Høvelte Kaserne og Sjælsmark.

 

Lillerøds geografi

Lillerød er en del af Allerød Kommune og havde i 2011 15.775 indbyggere. Byen har et areal på 67,44 km2.

Den vigtigste gade i byen er gågaden M.D. Madsensvej.

 

Links om Lillerød

Lillerød på Wikipedia 

Lokalplan for Lillerød på Allerød Kommunes hjemmeside 

Kort over Lillerød

Dette website er skabt af Danmarks største portal for erhvervslejemål til leje. Søger du ledige erhvervslejemål, så klik på linksene i højre side for at starte din søgning. Du får overblik over alle lejemål til erhverv på markedet. Med lidt held har du fundet det erhvervslejemål du søger på fem minutter!

Mere i denne kategori: « Sophienborg Helsinge »